Saham Panas Bursa Malaysia

Adakah anda seorang pelabur saham? Adakah anda mempunyai masalah memilih kaunter-kaunter saham yang berpotensi untuk meraih keuntungan?

Bagaimana kalau saya beritahu kepada anda bahawa terdapat cara nak tahu kaunter saham berpotensi ini dengan mudah dan selamat?

Dan maklumat-maklumat tersebut hanya dihujung jari anda tanpa perlu bersusah payah buat research yang mendalam berkenaan kaunter-kaunter saham pilihan anda.

Jika anda kata YA!, maka portal ini merupakan jawapan kepada masalah anda!

Dapatkan Saham-Saham Berpotensi Berdasarkan Kaedah SistemSaham.com, SEKARANG!

 

 

Service yang saya tawarkan ini akan membolehkan anda mengetahui secara terperinci kaunter-kaunter saham yang berpotensi untuk meraih keuntungan.

Bukan itu sahaja, portal ini juga akan memberitahu anda mengenai entry price serta cut loss point.

Entry price adalah harga belian saham di mana keuntungan maksimum dapat direalisasikan dan kerugian dapat diminimumkan.

Manakala, cut loss point merupakan kerugian kecil yang kita sanggup tanggung jika saham terbabit tidak dapat naik seperti yang kita harapkan.

Cut loss point ini teramat penting untuk setiap pelabur kerana ia membolehkan kita keluar segera sebelum saham terbabit jatuh dengan lebih banyak lagi.

Ini dapat memelihara modal kita supaya kita boleh mula semula mencari saham lain yang berpotensi untuk naik.

Dua maklumat utama ini teramat penting kepada pelabur jika hendak memaksimumkan keuntungan saham yang hendak dibeli.

Maklumat ini ada dalam portal ini berserta maklumat-maklumat terperinci lain berkenaan ciri-ciri saham-saham berpotensi yang boleh membantu anda membuat keputusan terbaik.

Apa yang anda tunggu lagi?

Hanya dengan serendah RM0.20 sen sehari, anda dapat maklumat-maklumat yang membolehkan anda mengaut keuntungn dalam pasaran saham. APA TUNGGU LAGI! DAFTARLAH SEKARANG!

 

Senarai saham dipilih berdasarkan Kaedah SistemSaham.com. Senarai dalam bentuk yang table yang mudah dibaca dan boleh di sort/atur berdasarkan citarasa anda.

 

3RUDS merupakan singkatan kepada 3-Run-Up-Days, yang merupakan salah satu kriteria/signal untuk membeli dan menjual saham yang diterangkan secara terperinci dalam ebook SistemSaham.com.

Sebelum anda meneruskan melayari portal ini, sila baca Disclaimer terlebih dahulu.