Anda dah fed-up dengan hasil pelaburan saham anda yang banyak rugi daripada untung?

Anda BUNTU tak tahu macam mana nak "cover" balik kerugian dalam pelaburan SAHAM dan dapatkan semula keuntungan yang anda inginkan?

 

Penyelesaian kepada KEBUNTUAN anda ada di depan anda SEKARANG! Hanya dengan 3 klik, saham-saham yang berpotensi melonjak naik akan terpampang depan anda! Guna SHORT CUT ini untuk dapatkan saham-saham yang berpotensi melonjak naik 10%, 20% atau lebih!

Anda akan dapat "cover" semula kerugian dan hasilkan semula keuntungan yang anda inginkan selama ini!

Sebelum anda baca lebih lanjut, anda baca apa yang subscriber Jadual Saham 3RUDS kata berkenaan service ini:

Lepas anda baca testimoni-testimoni tu, anda tengok pula saham-saham di bawah ini.

Anda GERAM tak tengok saham-saham di bawah ini? Saham-saham ini telah berjaya dikesan menggunakan kaedah "SHORT CUT", SEBELUM saham-saham ini melonjak naik! Siapa yang beli saham paling awal dialah yang paling banyak dapat untung, kan?

Klik butang untuk info lanjut

btn-download-big-get-access-now

Ketahui Muslihat Jana Keuntungan Demi Keuntungan Dalam Pelaburan Saham Menggunakan Jalan “SHORT CUT” Dengan Mudah Mendapatkan Saham Yang Hendak Melonjak Naik Walaupun Pasaran Sedang Menurun… Dan Jika Anda Hampir Rugi Sekalipun, "MEKANISM KESELAMATAN"  Modal Pelaburan Yang Terbina Dalam "SHORT CUT" Ini Akan Memastikan Anda Dapat Keluar Daripada Mana-Mana Saham Secepat Mungkin! Sedangkan Dalam Masa Yang Sama Pelabur-Pelabur Saham Yang Lain Tanggung Kerugian Besar Akibat Lambat Jual Saham!

 

SEKARANG juga anda boleh dapatkan "SHORT CUT" kepada senarai saham Bursa Malaysia yang mengandungi saham-saham berpotensi melonjak naik. Tiap-tiap satu saham telah ditetapkan dengan harga beli/jual yang tepat serta masa yang paling sesuai untuk membeli/menjual saham. "SHORT CUT" dalam bentuk Jadual Saham yang lengkap ini dapat mengenalpasti saham yang bukan sahaja akan melonjak naik semasa pasaran sedang menaik, bahkan "SHORT CUT" ini dapat kenalpasti saham yang "underrated", iaitu saham yang langsung tak dihiraukan oleh kebanyakkan pelabur-pelabur, yang sebenarnya saham itu tak sabar-sabar nak naik walaupun ketika itu pasaran sedang jatuh menjunam! Ini bermakna, anda berpotensi menjana keuntungan dalam pelaburan saham walaupun pasaran saham keseluruhannya sedang jatuh! Tetapi jika berlaku worse case scenario, iaitu jika anda rugi sekalipun, anda masih boleh lagi berasa tenang setenang tenangnya disebabkan Jadual Saham ini nanti akan awal-awal beritahu anda supaya menjual saham anda pada harga tertentu sebelum saham itu jatuh teruk!

Semuanya ini anda boleh capai walaupun anda sedang kesibukan dengan kerja harian anda. Samaada anda makan gaji atau bekerja sendiri, anda akan merasa tenang setenang-tenangnya dengan pelaburan saham anda… turun naik pasaran saham tidak sedikit pun memberi kesan kepada emosi anda. Dengan adanya Jadual Saham yang mengandungi maklumat-maklumat penting yang anda perlukan untuk membantu anda membuat keputusan samada ingin membeli atau menjual saham, anda akan bersedia lebih awal setiap hari dengan senjata paling tajam dan ampuh yang ada dalam genggaman anda… iaitu maklumat-maklumat saham terkini dan tepat, supaya apabila sampai sahaja masanya untuk anda gunakannya, maklumat-maklumat tersebut telah berada dihujung jari anda.

Apa yang akan didedahkan kepada anda sebentar lagi adalah …

 

Rahsia "SHORT CUT" yang perlu ada pada setiap pelabur saham yang merupakan penyelesai kepada masalah-masalah BESAR yang dialami oleh pelabur saham selama ini!

 

Anda hampir ‘fed-up’ nak melabur dalam pasaran saham. Setiap kali anda beli saham berdasarkan tips-tips daripada "expert" saham, hampir semuanya GAGAL! Padahal saham itu agak terkenal di kalangan pelabur di forum, blog dan portal pelaburan yang anda sentiasa ikuti. Walaupun semua tip-tips saham yang anda dapat hampir tidak mendatangkan keuntungan kepada anda, bahkan kerugian demi kerugian, anda masih lagi ikut perbincangan mereka kerana anda rasakan yang hanya mereka sahaja boleh berikan anda tips-tips saham yang boleh berikan keuntungan… “Mungkin tak untung dalam masa terdekat ini, tetapi… mungkin satu hari nanti”, anda cuba tenangkan hati apabila timbul rasa curiga terhadap kebolehan "expert" saham tersebut.

 

Namun bila anda beli saham berdasarkan tips-tips daripada mereka yang digelar expert" ini, anda kena “burn”!

SETIAP KALI!!!

 

Walaupun tips-tips saham tersebut baru sahaja diletakkan di forum, blog dan portal pelaburan, keberkesanannya telah lama hilang... anda mungkin telah gunakan maklumat saham yang outdated! Kebetulan ketika itu saham tersebut telah naik dengan agak tinggi dan atas tekanan dan desakan tidak mahu ketinggalan peluang ini, anda beli juga saham yang sudah naik tinggi itu! Ada kemungkinan besar anda telah tergolong dalam golongan yang telah ditarget oleh pihak tertentu… sebagai pelabur untuk dilambakkan saham-saham yang sudah tidak diingini lagi oleh mereka!

Pihak-pihak berkepentingan tersebut dapat beli saham pada harga rendah dan kemudianya jual pada harga tinggi disebabkan ada pelabur yang sanggup membeli saham tersebut pada harga tinggi, iaitu ANDA!

Anda tidak bersalah dalam perkara ini sebab anda memang tak tahu apa yang berlaku, dan sebilangan pelabur yang masih lagi terlibat dalam perbincangan di forum, blog dan portal pelaburan itu adalah orang-orang yang sama seperti anda… yang juga terpengaruh dengan tips-tips pembeli awal saham tersebut. Sebaik mereka memberikan tips-tips panas mereka kepada anda, merek sudah mula menjual saham mereka kepada anda, tanpa sedikit pun anda sedar! Anda jadi mangsa kepada kerakusan mereka yang berkepentingan!

Keadaan itu memang tidak adil buat anda. Anda sudah curahkan segala-galanya untuk cuba hasilkan keuntungan pelaburan saham yang konsisten tetapi masih juga gagal. Kegagalan demi kegagalan menimpa anda yang telah lama berkeja keras. Anda sudah cuba bermacam-macam cara dengan membaca bermacam-macam jenis buku pelaburan, menghadiri seminar pelaburan samaada berbayar atau percuma, terlibat secara langsung dalam segala perbincangan saham di forum/blog/portal pelaburan dan lain-lain sumber online, namun tak juga berjaya mengubah hasil pelaburan anda ke tahap yang boleh dibanggakan.

 

Wang ringgit sudah banyak berhabis dan orang terdekat anda

(terutamanya isteri, adik beradik dan kawan-kawan rapat…)

mula mempersoalkan kemampuan pelaburan anda!

 

Anda tak tahu lagi apa yang anda nak perlu buat dan yang lebih teruk sekali anda mula mempersoalkan kemampuan diri sendiri walaupun anda tahu kaedah yang anda gunakan sama dengan apa yang orang lain guna! Anda buntu, sebuntu buntunya dan tak tahu apa lagi nak yang anda boleh buat!

Saya faham perasaan anda dan telah rasai apa yang anda rasai sekarang, BAHKAN SAYA SENDIRI TELAH ALAMI SITUASI YANG LEBIH TERUK LAGI!

Keadaan anda ini disebabkan oleh 3 MASALAH UTAMA yang dihadapi oleh majoriti pelabur saham iaitu:

  1. Tidak mempunyai maklumat harga BELIAN atau JUALAN saham yang tepat. Jika anda ingin memaksimumkan keuntungan pelaburan saham, anda perlu terlebih dahulu kenalpasti harga belian/jualan yang paling optimum sebelum anda mula membeli atau menjual saham. (Jika anda tiada maklumat ini, samaada anda akan beli saham terlalu lewat pada harga yang terlalu tinggi atau jual saham terlalu awal pada harga yang terlalu rendah. Tindakan ini selalunya akan membawa kerugian besar buat anda!).
  2. Tidak tahu bila masa paling sesuai untuk membeli atau menjual saham. Walaupun anda ada harga belian dan jualan yang tepat, tetapi jika saham masih belum tiba masanya untuk dia naik, maka saham yang anda beli tadi memang tidak akan naik! (Masa merupakan elemen penting selain harga belian atau jualan saham. Saham akan sampai masa belian yang sesuai apabila kesemua kriteria penting untuk saham mula melonjak naik telah dicapai. Begitu juga sebaliknya apabila menjual saham).
  3. Tidak tahu bagaimana hendak mengawal perasan/emosi anda dengan berkesan ketika hendak membeli atau menjual saham. Setiap pelabur akan merasai tekanan apabila handak membeli atau menjual saham. Ini adalah normal. Yang membezakan antara pelabur yang berjaya dengan yang tidak, adalah kebolehan untuk mengawal emosi pada ketika itu. Tiada kawalan perasaan/emosi yang berkesan menyebabkan anda teragak-agak untuk membeli atau menjual saham… dan hasilnya samaada anda beli terlalu lambat pada harga tinggi atau jual terlalu awal pada harga rendah! Atau anda terus kaku, langsung tak buat apa-apa!

Semuanya ini ada penyelesaiannya dan saya sendiri tak sabar untuk dedahkan kepada anda secara terperinci sebentar lagi.

Tetapi sebelum itu … saya perlu kenalkan diri saya terlebih dahulu!

Salam sejahtera, nama saya Khairul Arifin bin Selamat. Sudah lebih 13 tahun saya berkecimpung dalam pasaran saham dan mula terlibat secara sepenuh masa sebagai stock market trader sejak 2013. Anda mungkin kenal saya melalui ebook Kaedah SistemSaham.com yang telah dijual secara online sejak 2008 lagi.

Itulah saya!

Dahulu, saya bermula daripada “zero”, langsung tak tahu satu habuk pun pasal saham dan pernah ‘terjun kepala dulu’ apabila membeli saham tanpa usul periksa sebab terpengaruh dengan perbincangan di forum/blog/portal pelaburan dan juga kadang-kadang saya dapat ‘cadangan' saham daripada broker saham saya (nasib baik saya tak dengar SEMUA cadangan broker saham saya… sebab majoriti saham yang dicadangkan, tak naik-naik! ). Mungkin nasib menyebelahi saya, dan saya dapat untung pada awal-awal beli saham dulu.

Pada 10 tahun pertama saya melabur saham, saya masih lagi berkerja makan gaji. Pada sebelah malamnya, banyak habiskan masa buat analisa saham dan siangnya mencari-cari saham untuk dibeli. Semuanya ini bercampur-aduk dengan kerja saya yang agak demanding ketika itu. Walaupun saya telah ada kaedah melabur saham yang agak lengkap hasil daripada usaha berterusan yang tak kenal jemu, tetapi masih banyak lagi kekurangan yang perlu dibaiki.

 

Selepas berjaya mendapat keuntungan pada jualan saham pertama saya, urusniaga saham yang berikutnya hampir tiada konsistensi…

 

Untung memang ada tapi semakin jarang-jarang dapat, sebaliknya kerugian pula mula bertimpa-timpa sampai hampir tidak dapat dikawal. Tekanan emosi saya agak ketara pada masa itu akibat tiada kawalan yang berkesan dan ini menyebabkan belian saya selalu dibuat terlalu lewat atau jual terlalu awal… menyebabkan saya kerugian agak besar. Keyakinan kepada kaedah dan diri sendiri mula beransur-ansur terhakis dan banyak kali rasa tak yakin dengan diri sendiri. Tekanan menanggung kerugian yang banyak memberi kesan yang teruk kepada emosi saya ketika itu.

Namun, kesilapan-kesilapan itu sebaliknya membawa kebaikkan buat saya. Banyak yang saya telah belajar sejak dari itu dan akhirnya membolehkan saya menghasilkan JADUAL SAHAM 3RUDS yang memberikan kelebihan kepada saya dari segi :

  • Maklumat tepat berkenaan harga belian dan jualan saham yang akan memastikan saya dapat membeli saham pada harga paling rendah dan seterusnya memboleh saya menjual saham pada harga yang dapat menghasilkan keuntungan paling maksimum.
  • Masa belian dan jualan saham yang paling sesuai yang akan memastikan saya berupaya membeli saham ketika saham baru mula hendak naik dan menjual saham ketika saham telah sampai di penghujung kenaikkan.
  • Membantu menghadkan kerugian saya dalam satu-satu saham pada tahap paling minimum, SETIAP KALI! (Maklumat ini sahaja dapat telah menjamin saya tidak kena ‘burn’ dengan teruk apabila saham jatuh menjunam. Ia bertindak sebagai ‘safety net’ untuk saya).
  • Membantu mengawal emosi saya dengan memaksa saya untuk sentiasa melihat fakta dan bukannya pendapat-pendapat kosong (Saya merasa lebih tenang setiap masa walaupun dalam kedaaan pasaran sedang jatuh teruk).

contoh1

Contoh Jadual Saham 3RUDS yang mengandungi maklumat-maklumat terperinci saham-saham yang berpotensi

Jadual Saham 3RUDS ini telah menjadi rujukan saya sehingga ke hari ini. Di situlah tempat saya akan rujuk terlebih dahulu setiap hari sebelum pasaran bermula dan tanpanya saya mungkin tak akan sampai tahap yang saya capai sekarang.

Untuk menghasilkan Jadual Saham 3RUDS ini, setiap hari, saya akan jalankan kerja-kerja memilih saham daripada hampir 1000 saham yang ada dalam Bursa Malaysia. Ya, setiap hari, tanpa gagal! Kriteria yang saya tentukan adalah yang terbukti dapat menyenaraikan hanya sebilangan saham yang betul-betul berpotensi. Kriteria-kriteria itu telah saya uji berulang-ulang kali dan keberkesanannya dalam mengenalpasti saham yang berpotensi melonjak naik sangatlah memberangsangkan.

Ini kriteria yang saya gunakan untuk menapis lebih 1000 saham Bursa Malaysia SETIAP HARI!!! sebelum layak dimasukkan ke dalam Jadual Saham 3RUDS:

  • Saham yang patuh Syariah (Syariah compliance)
  • Saham yang berharga lebih 30 sen dan kurang daripada RM 5.00. (Saham yang berharga kurang 30 sen terlalu volatile. Saham yang berharga lebih RM 5.00, pula amatlah perlahan turun naiknya dan kurang ‘umphhh’!).
  • Saham ditutup pada hari itu naik lebih +1% dan volume meningkat berbanding hari sebelumnya. (Menunjukkan ada peningkatan minat belian pada saham itu).
  • Volume hari itu bukan sahaja meningkat tetapi naik melebihi garis 50-DAY MOVING AVERAGE untuk volume. (Menunjukkan bilangan unit saham yang dibeli lebih tinggi daripada hari-hari biasa).
  • Volume hari itu juga naik melebihi purata 5,000 unit saham yang dikira berdasarkan 50-DAY MOVING AVERAGE untuk volume. (Menunjukkan bilangan unit saham yang dibeli lebih tinggi daripada hari-hari biasa).
  • Harga tertinggi saham pada hari itu naik melebihi aras tertinggi yang dicapai dalam tempoh 30 hari. (Menunjukkan saham itu sedang mula diberi tumpuan oleh pelabur apabila melepasi rintangan harga tertentu).
  • Mengemaskini jadual Saham 3RUDS dengan mengeluarkan saham yang jatuh di bawah aras 50-DAY SIMPLE MOVING AVERAGE.
  • Mengemaskini jadual Saham 3RUDS dengan mengeluarkan saham yang jatuh kurang 30 sen.
  • Mengemaskini jadual Saham 3RUDS dengan mengeluarkan saham yang jatuh di bawah garis 50-DAY MOVING AVERAGE untuk volume.
  • Senarai saham yang terhasil kemudian ditapis satu persatu secara manual berdasarkan kriteria chart pattern (FLAT BASE, CUP BASE, CUP WITH HANDLE, dan DOUBLE BOTTOM).
  • Setiap ciri chart pattern di rekodkan ke dalam Jadual Saham seperti, kenaikkan terkini, kedalaman base, PIVOT POINT, breakout volume, dan lain-lain.
  • Terhasillah Jadual Saham 3RUDS yang TERKINI yang kemudianya dipostkan ke dalam portal Jadual Saham 3RUDS untuk anda akses dan gunakan.

 

Jika anda boleh laksanakan langkah ini SETIAP HATI!!!, saya memang RESPECT anda!

 

Namun anda tidak perlu lakukan semuanya ini. Kekangan masa, bebanan kerja dan urusan keluarga, hampir mustahil untuk anda dapat laksanakan langkah-langkah ini dengan berkesan dan konsisten, SETIAP HARI!

Apabila Jadual Saham 3RUDS tersebut mencapai tahap keberkesanan yang agak membanggakan… terdetik hati saya untuk berkongsi apa yang saya hasilkan ini dengan orang lain. Tetapi timbul rasa kurang selesa dalam hati disebabkan Jadual Saham 3RUDS ini telah jadi seperti darling saya setelah sekian lama, tempat rujukan bila ada kemusykilan pasal saham… yang dihasilkan dengan susah payah tanpa sedikit pun bantuan orang lain… “tetapi senang-senang sahaja nak kongsikan dengan orang lain”… hati saya membantah keras.

Setelah lama berfikir…

 

Saya memutuskan juga untuk MENDEDAHKAN SEPENUHNYA Jadual Saham 3RUDS ini kepada ANDA!

 

Sebelum ini, hanya segelintir orang sahaja yang tahu berkenaan Jadual Saham 3RUDS ini (boleh dikira dengan jari bilangannya) dan kesemuanya merayu-rayu supaya saya tunjukkan kepada mereka Jadual Saham 3RUDS ini.

 

Namun pendedahan ini ADA SYARATNYA!

 

Syarat utamanya ialah jika sambutan kepada pendedahan Jadual Saham ini amat menggalakan, maka saya akan teruskan lagi dengan pendedahan ini. TETAPI jika sebaliknya, SERTA MERTA saya akan tarik balik Jadual Saham ini daripada portal dan hanya saya sahaja yang akan menggunakannya selepas itu! Bermakna anda masih tidak bersedia untuk menggunakan maklumat-maklumat padat yang ada dalam Jadual saham itu untuk meningkatkan prestasi pelaburan saham anda.

Sekiranya, anda rasakan yang anda amat perlukan maklumat-maklumat saham dalam Jadual Saham 3RUDS ini, itu sebenarnya yang terbaik bagi anda. Kesan menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini dapat dilihat dengan segera dan anda boleh dapat faedah-faedah lain yang tidak ternilai harganya. Sekurang-kurangnya anda tidak perlu lagi bersusah payah buat ‘number crunching’ untuk saham-saham yang ada dalam Bursa Malaysia setiap malam. Apa yang anda perlu buat hanyalah login dan di depan anda terpapar maklumat-maklumat saham yang sedia digunakan SEKARANG juga… dan tidakkah itu satu kemudahan yang jelas dan nyata!

Walaubagaimanapun,  untuk lebih berkesan apabila menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini, anda perlu tahu serba sedikit tentang carta saham (stock chart). Jika anda hanya tahu basic berkenaan carta saham pun sudah memadai dan anda tak perlu tahu secara terperinci berkenaan carta saham (anda boleh dapatkan carta saham secara percuma di Chartnexus.com ataupun gunakan carta saham online yang disediakan oleh bank-bank pelaburan anda).

Carta saham amat berguna untuk memudahkan anda melihat dengan lebih jelas di mana letaknya harga belian dan jualan bagi saham pilihan anda dalam carta saham. Namun, anda masih boleh gunakan maklumat ini tanpa carta saham asalkan broker saham anda boleh membantu untuk membeli/menjual saham pada harga yang dicadangkan dalam Jadual Saham 3RUDS ini.

 

Jadual Saham 3RUDS ini padat dengan maklumat saham yang amat berguna untuk menghasilkan keuntungan dan mengurangkan kerugian dalam pasaran saham

 

… di samping dapat mengawal emosi anda dengan lebih berkesan… hanya itulah segala-galanya yang anda perlukan untuk menguasai pelaburan saham. Anda akan dapat semua maklumat penting dan komprehensif pada satu tempat dan anda boleh akses pada bila-bila masa dan di mana jua, samaada melalui PC, laptop, handphone dan tablet.

Antara FAEDAH-FAEDAH yang CONFIRM anda dapat apabila menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini :

  1. Anda memperoleh HARGA BELIAN saham yang jelas dan tepat. Anda dengan mudah dan pantas mengetahui pada harga apa saham patut dibeli supaya anda jadi yang terawal beli saham sebelum saham naik lebih tinggi lagi (Anda akan sentiasa bersedia dan akan membeli sebaik sahaja harga saham menghampiri harga belian yang dinyatakan dalam Jadual Saham 3RUDS).
  2. Anda memperoleh JULAT HARGA BELIAN saham yang terperinci dan dapat menjamin anda tidak beli saham pada harga yang terlalu tinggi. Walaupun anda tak sempat membeli pada harga belian yang tepat pada Faedah #1 yang diterangkan sebelum ini, anda masih lagi boleh beli saham tersebut jika saham masih berada dalam julat harga belian (buying range) yang ditetapkan (Anda akan elak risiko beli saham pada harga yang terlalu tinggi).
  3. Anda memperoleh HARGA JUALAN saham yang jelas dan tepat yang dapat memaksimakan keuntungan pelaburan saham anda (Menggunakan signal jualan 3RUDS dan LSDD). Anda tidak perlu lagi risau bila dan pada harga apa nak jual saham. Semuanya tersedia dalam Jadual Saham 3RUDS dan terpampang untuk anda baca. Faedah ini sahaja dapat menjamin anda mendapat keuntungan maksimum apabila anda menjual saham anda (Anda tak perlu risau tentang turun naik saham selagimana saham anda belum lagi menghampiri harga jualan saham tersebut, saham anda masih lagi boleh pergi lebih tinggi!).
  4. Anda memperoleh HARGA JUALAN saham yang jelas dan tepat yang dapat meminimakan kerugian sekecil-kecilnya (Menggunakan signal jualan STOP LOSS DAN TRAILING STOP) jika secara tiba-tiba saham yang anda beli jatuh dengan begitu teruk. Anda berupaya untuk jual saham tersebut dengan pantas sebelum saham itu jatuh dengan lebih teruk lagi! Ini dapat mengelakkan anda daripada kerugian besar dengan memiliki saham yang mungkin tak akan naik semula! Harga jualan ini akan terhasil secara automatik dan dimasukkan ke dalam Jadual Saham 3RUDS apabila saham mula mencecah harga belian pada Faedah #1 di atas. Jadi anda tidak perlu lagi risau dan terkapai-kapai apabila saham anda jatuh teruk. Anda tahu pada harga apa nak jual saham anda untuk elak daripada anda rugi lebih teruk!
  5. Anda dapat jimat banyak masa apabila membuat analisa saham jika merujuk Jadual Saham 3RUDS ini. Tak perlu lagi anda bazirkan masa untuk buat analisa saham kepada lebih 1,000 saham Bursa Malaysia, SETIAP HARI! (Semuanya sudah tersedia untuk anda dalam bentuk Jadual Saham 3RUDS yang mudah untuk anda faham. Anda hanya perlukan 5 - 10 minit sahaja untuk kenalpasti saham yang berpotensi dan anda boleh teruskan kembali istirehat anda atau kerja anda yang lain).
  6. Membantu mengawal emosi anda semasa anda hendak membeli atau menjual saham. Emosi menjadi sangat tidak stabil semasa hendak membeli atau menjual saham. Keadaan ini memberi kesan negatif kepada keputusan anda untuk membeli atau menjual saham! Dengan menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini, anda akan sentiasa dalam keadaan tenang dan emosi anda sentiasa terkawal disebabkan anda sudah bersedia terlebih awal dengan segala maklumat-maklumat penting berkenaan saham pilihan anda. Maklumat-maklumat penting seperti harga dan masa beli, juga harga dan masa jual saham-saham pilihan anda. (Anda tidak lagi perlu lagi sentiasa keluh resah di hadapan skrin komputer pada setiap masa. Kerisauan anda tentang pergerakkan turun naiknya saham anda akan terhapus!).
  7. Anda tidak perlu lagi dengar bebelan broker anda tentang saham apa yang anda patut beli atau jual. Kebanyakkan saham-saham yang dicadangkannya hanyalah tin kosong! Dan anda tidak tahu samaada saham yang anda beli datang daripada pelabur lain atau broker anda sendiri yang menjual saham miliknya kepada anda! Anda hanya call broker anda apabila hendak memberikan arahan beli/jual berdasarkan maklumat yang terpapar pada Jadual Saham 3RUDS ini, dan broker anda hanya perlu ikut sahaja apa yang anda arahkan. Itu sahaja fungsi broker anda! (Jika broker anda masih tidak mematuhi arahan anda, anda boleh sahaja cari broker lain yang lebih ‘taat’ dan ‘ikut arahan’ atau gunakan sahaja kemudahan online trading yang disediakan oleh bank pelaburan anda).
  8. Anda tidak perlu lagi mengharapkan broker anda untuk ‘tolong’ monitor saham anda. Anda sudah boleh monitor sendiri dan hanya perlukan masa yang singkat untuk menetahui samaada saham anda sudah mencapai harga dan masa beli/jual. Semuanya ada di hujung jari anda.
  9. Mengandungi rekod-rekod transaksi saham sejak dari tahun 2012 hingga ke hari ini. Anda boleh asah kemahiran saham anda dengan merujuk rekod-rekod transaksi saham terdahulu yang ada di portal 3RUDS. Ada beratus-ratus rekod transaksi saham yang tersimpan sejak tahun 2012 yang merupakan sumber rujukan yang tidak ternilai untuk anda. (Anda tak perlu lagi pergi seminar, kelas saham, dan lain-lain lagi untuk belajar. Anda boleh belajar sendiri daripada contoh-contoh terdahulu dan pada bila-bila masa yang anda suka!).
  10. Anda tidak perlu lagi risau tentang kesan kepada mutu kerja anda. Dengan menggunakan Jadual Saham 3RUDS anda hanya perlukan masa beberapa minit sahaja untuk memantau saham anda.Tidak lebih dari itu. Tiada lagi jelingan sinis daripada Bos anda apabila dia lalu depan anda!
  11. Maklumat saham yang lebih terperinci dalam bentuk Excel file yang anda boleh download. Jika anda merasakan data pada Jadual Saham 3RUDS masih tidak mencukupi, anda boleh download fail Excel yang dilinkkan pada setiap post Jadual Saham 3RUDS. Fail Excel itu mengandungi banyak data-data saham yang lebih terperinci untuk setiap saham terpilih. Fail Excel itu merupakan fail induk untuk menghasilkan Jadual Saham 3RUDS. Anda boleh download fail induk itu untuk kegunaan anda tanpa ada sekatan (Fail itu sahaja telah beberapa kali mengalami modifikasi besar dan sekarang berada dalam versi yang ke-9).
  12. Paparan Jadual Saham 3RUDS yang mudah dibaca, simple dan bersih daripada segala macam gangguan berupa gambar, iklan, flashing gif, fancy fonts, dan lain-lain gangguan. (Ini untuk memastikan yang anda hanya focus kepada maklumat-maklumat saham yang penting sahaja dalam membantu anda membuat keputusan membeli/menjual saham secara lebih berkesan).
  13. Anda akan sentiasa disajikan dengan Jadual Saham 3RUDS yang sentiasa diupdate setiap hari selepas tengah malam untuk hari dagangan berikutnya, TANPA GAGAL! Ini bermakna, anda akan sentiasa menggunakan maklumat-maklumat saham terkini berdasarkan data-data terkini. Anda tidak sekali-kali akan menggunakan maklumat-maklumat saham yang telah outdated.
  14. Anda sekarang dapat kawal kerugian yang mungkin anda tanggung pada tahap yang paling minima dan selesa bagi anda apabila menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini. Apabila anda mampu mengawal kerugian yang mungkin anda tanggung anda akan jadi lebih tenang dan seterusnya membolehkan anda meneruskan kembali pencarian saham berpotensi seterusnya (Tiada lagi saham yang anda terpaksa pegang lama hingga bertahun-tahun dan berharap yang saham itu akan naik semula pada harga yang anda beli supaya anda boleh balik modal!).
  15. Paparan Jadual Saham 3RUDS yang dioptimumkan untuk paparan mudah alih seperti smartphone, tablet dan skin kecil yang lain. Dengan itu, anda tidak perlu lagi terhad kepada paparan desktop/laptop sahaja. Ini bermakna, maklumat-maklumat saham sentiasa berada di hujung jari anda, pada setiap masa dan di mana-mana sahaja.
  16. YANG PENTING SEKALI! Semua saham yang berada dalam Jadual Saham 3RUDS adalah PATUH SYARIAH! Tiada lagi syak wasangka tentang status halal haram saham yang anda berkenan. Semuanya DIJAMIN HALAL!
  17. Dan banyak lagi faedah-faedah lain yang tak mungkin saya boleh senaraikan di sini kesemuanya!!!

 

Namun saya sedar yang anda masih ada banyak lagi persoalan yang perlu saya jawab sebelum anda mula menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini

 

Antaranya:

  1. “Kenapa anda kata yang ramai akan rugi bila ambil tips-tips saham daripada forum/blog/portal pelaburan? Kebanyakkan orang yang terlibat di situ sebenarnya nak membantu orang lain dapat keuntungan dengan mencadangkan saham-saham tertentu selepas mereka sendiri buat analisa…”
  2. “Apa yang best sangat service awak ini sampaikan anda yakin pelabur akan untung dan takkan rugi banyak dalam pelaburan saham bila gunakan service anda ini?”
  3. “Kenapa saya mesti mempercayai awak & guna Jadual Saham ini? Padahal banyak lagi cara dan kaedah lain yang saya boleh gunakan untuk mendapatkan senarai-senarai saham secara percuma?”
  4. "Buktikan bahawa Jadual Saham 3RUDS dapat mengenalpasti saham-saham yang akan melonjak naik?"

… merupakan sebahagian daripada persoalan yang berlegar-legar dalam kepada anda.

Ini jawapan saya:

Terlebih dahulu, saya katakan ramai yang rugi bila ambil tips-tips daripada forum/blog/portal pelaburan adalah berdasarkan pemerhatian dan penglibatan saya dalam medium tersebut. Ramai yang beranggapan tips daripada forum/blog/portal perlaburan merupakan SHORT CUT kepada mendapatkan saham-saham yang boleh melonjak naik. Ramai pelabur tak suka buat analisa sendiri dan lebih suka baca komen-komen orang lain berkenaan saham-saham yang dia minat. Hanya disebabkan orang lain beri cadangan saham dan beberapa orang kemudianya bersetuju dengan cadangan itu, tidak bermakna saham itu akan naik seperti yang diramalkan! TIDAK SAMA SEKALI! Kebanyakkan orang yang beli saham berdasarkan apa yang dibacanya dalam forum/blog/portal pelaburan, membeli semata-mata atas ikutan orang… dan bukan atas sebab analisa yang tepat dan komprehensif. Keadaan ini sebenarnya biasa berlaku di mana-mana sahaja. Mnusia lebih mudah terima apa yang dipersetujui oleh majoriti, walaupun perkara itu salah, tak tepat atau tak betul. Ini orang putih kata, “herd mentality”.

Apa yang saya sediakan di sini adalah alat yang banyak membantu saya untuk berjaya dalam pasaran saham. Setiap pelabur perlu ada senjata masing-masing sebelum mula terfikir hendak membeli saham… dan tak semua orang boleh serasi dengan kaedah dan Jadual Saham 3RUDS yang saya gunakan, ini juga saya mengaku. Saya juga tidak mengatakan bila menggunakan service saya ini, anda tidak akan rugi… bahkan apa yang saya tekankan sebelum ini, dalam keadaan tertentu anda akan rugi tetapi apabila anda menggunakan sebahagian daripada maklumat dalam Jadual Saham 3RUDS ini, kerugian itu sebenarnya boleh dikawal, hingga ke tahap yang anda rasa selesa dan tidak membantutkan usaha anda untuk terus mencari dan membeli saham berpotensi untuk naik yang lain.

 

Saya mengaku yang service saya ini bukanlah service yang terbaik... masih ada banyak lagi kekurangan yang perlu diperbaiki. Tetapi percayalah, TIADA satu pun kaedah atau service pelaburan di dunia ini yang dapat hasilkan keuntungan 100% pada setiap kali!

 

Jika anda mencari kaedah atau rujukan saham yang dapat menghasilkan 100% keuntungan pada setiap masa, maaf Jadual Saham 3RUDS saya ini memang bukan untuk anda. Sepanjang penglibatan saya dalam pelaburan saham, saya belum pernah jumpa mana-mana pelabur terutamanya pelabur professional yang mengaku kaedah mereka dapat mendatangkan keuntungan 100% setiap kali digunkan. Jika ada pun kaedah atau service sebegitu, sudah terbukti yang mereka bukan pelabur sebenar. Bahkan hanya menjalankan pelaburan “piramid” atau Ponzi scheme, seperti skim pelaburan Pan Man Telo atau skim Bernard Madoff.

Penggunaan Jadual Sham 3RUDS ini sangat berkesan mengenalpasti saham-saham yang mula hendak melonjak naik. Di bawah, adalah hanya sebilangan kecil contoh-contoh saham yang melonjak naik yang dikenalpasti melalui Jadual Saham 3RUDS:

Apa yang akan saya tawarkan sebentar lagi adalah, SHORT CUT  kepada pelabur-pelabur saham yang serius untuk membaiki prestasi pelaburan saham mereka.

 

Jika anda masih lagi membaca hingga ke tahap ini, bermakna anda amat-amat berminat dengan tawaran saya yang akan saya berikan sebentar nanti… dan anda ternyata bukan tergolong dalam kelompok pelabur biasa atau pelabur yang hanya main-main dan tak serius dalam pelaburan saham… anda mahukan berubahan yang drastik dalam pelaburan saham anda dengan menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini.

Namun begitu, bilangan pengguna yang akan dapat menggunakan Jadual Saham 3RUDS adalah SANGAT TERHAD. Ini disebabkan terhadnya kapasiti server saya buat masa ini. Server saya sekarang hanya mampu menampung tak lebih 100 subscribers sahaja dalam satu-satu masa dan sebahagian daripada itu telah pun diisi oleh pelanggan-pelanggan saya yang sedia ada.

Tetapi sebab yang paling utama, kenapa saya hadkan akses ke Jadual Saham 3RUDS ini adalah, saya tak mahu maklumat-maklumat dalam Jadual Saham 3RUDS ini tersebar dengan begitu meluas, dan diketahui oleh pelabur-pelabur lain, yang akan menyebabkan keberkesanan mengesan saham-saham berpotensi menjadi semakin berkurangan. Oleh sebab itu, saya terpaksa hadkan akses kepada segelintir pelabur saham yang bertuah sahaja.

Jika anda berjaya dan bertuah untuk mendapatkan khidmat Jadual Saham 3RUDS saya ini, ini bermakna anda telah tergolong dalam Kumpulan Kecil Pelabur Elite yang mempunyai maklumat-maklumat saham yang tidak mungkin diperoleh di mana-mana sekalipun. Dan semua maklumatmaklumat pening itu hanya di hujung jari anda!

 

Kepada pelanggan-pelanggan yang bertuah dan berjaya mendapatkan akses kepada Jadual Saham 3RUDS ini, antara lain, mereka akan memperoleh :

  1. Jadual Saham 3RUDS terkini, yang simple tetapi padat dengan maklumat-maklumat saham terpenting (seperti harga & masa jual/beli saham) yang dapat membantu anda membuat pilihan saham terbaik dan menjana keuntungan demi keuntungan dalam pelaburan saham. Disamping dapat mengawal kerugian saham anda kepada yang paling minima dan anda dapat lepaskan saham lebih awal sebelum ianya jatuh dengan lebih teruk lagi! (Jadual Saham diupdate setiap hari).
  2. Jadual Saham 3RUDS dalam bentul Excel file yang mengandungi lebih banyak data yang terperinci dan komprehensif, berserta formula-formula yang digunakan untuk menghasilkan harga beli/jual saham. (Jadual Saham Excel file diupdate setiap hari).
  3. Transaksi saham terdahulu yang merupakan “gold mine” kepada setiap pelabur yang serius dengan pelaburan saham. Anda boleh gunakan rekod transaksi ini untuk mengasah skill pelaburan saham anda ke tahap yang lebih tinggi. Practice, practice and practice…
  4. Data End-Of-data (EOD) yang sangat berguna kepada pelabur yang inginkan data untuk digunakan pada carta saham (charting software). (Diupdate setiap hari).
  5. Manual cara penggunaan Jadual Saham 3RUDS yang mudah anda fahami bagi membolehkan anda menggunakan Jadual Saham 3RUDS ini dengan lebih efektif dan berkesan disamping dapat menjimatkan masa anda supaya anda boleh lakukan tugas harian anda dengan lebih tenang.
  6. Dan banyak lagi, kemudahan-kemudahan yang ada di portal Jadual Saham 3RUDS yang anda boleh gunakan untuk meningkatkan kelebihan anda dalam pelaburan saham...

 

Dan inilah tawaran saya!!!

Kesemuanya FAEDAH dan KEMUDAHAN yang akan anda perolehi ini, hanya bernilai

RM500

RM300

RM197

RM127

RM 97 SAHAJA!!!

untuk akses ke Jadual Saham 3RUDS

selama 10 bulan!

 

Klik butang untuk info lanjut

btn-download-big-get-access-now

 

Anda hanya bayar kurang daripada RM10 sebulan untuk akses ke Jadual Saham 3RUDS dan menjadi kumpulan kecil Pelabur Elite yang mempunyai maklumat-maklumat yang tidak dimiliki oleh pelabur biasa lain! Saya begitu yakin RM 10 sebulan adalah jumlah yang paling sedikit untuk anda bayar bagi mendapatkan akses ke ‘SHORT CUT’ pelaburan saham ini!

Tapi nanti dulu…!

Disebabkan saya merasa agak pemurah hari ini, saya tambah lagi akses percuma selama 2 bulan semata-mata untuk anda, menjadikan tempoh akses penuh  ke Jadual Saham 3RUDS yang anda akan dapat adalah selama 1 tahun (10 bulan + 2 bulan PERCUMA!).

 

Hanya RM 97 sahaja!

untuk akses ke Jadual Saham 3RUDS

selama 1 tahun (10 bulan + 2 bulan PERCUMA!)

 

... dan anda juga akan mendapat kemudahan-kemudahan lain yang tidak ternilai harganya!

Apa yang anda tunggu lagi! Berdasarkan maklum balas yang saya terima, slot untuk akses ke portal 3RUDS ini sedang terisi dengan pantas dan pasti akan habis terisi dalam masa terdekat ini. Jika anda rasa anda masih tidak perlukan Jadual Saham ini sekarang, atau perlukan sedikit masa lagi untuk membuat keputusan… anda boleh buat begitu. Cuma tiada jaminan slot yang saya khaskan untuk anda sekarang masih ada lagi akan datang… berkemungkinan besar sudah diambil oleh orang lain, dan saya terpaksa pulangkan semula duit anda!

 

Klik pada butang di bawah untuk melanggan SEKARANG!

Sementara slot anda masih ada!

Klik butang untuk info lanjut

btn-download-big-get-access-now

horizontal-small

 

Server saya berkapasiti terhad dan saya tidak mahu pelanggan Jadual Saham 3RUDS yang sedia ada mengalami gangguan akses disebabkan terlalu ramainya user dalam satu-satu masa. Keadaan itu memang tidak boleh saya terima dan anda juga akan rasa begitu jika anda membayar khidmat Jadual Saham 3RUDS saya tetapi tidak dapat mengakses portal untuk mendapatkan maklumat saham pada masa-masa yang anda sangat-sangat perlukannya.

Jika server saya telah penuh, saya akan tutup semua pendaftaran baru, tanpa permberitahuan awal. Dan saya tidak tahu bila akan buka kembali pendaftaran baru untuk kali yang akan datang… itu pun jika saya buka dan kemungkinan anda akan dapati anda tidak akan dapat harga yang sama seperti yang ditawarkan sekarang! Sekurang-kurangnya harga akan naik 2 kali ganda selepas ini!

Jika anda masih lagi teragak-agak, dan merasakan yang pelaburan sebanyak RM 97 adalah terlalu berat untuk anda laksanakan, di sini ingin saya hilangkan sama sekali segala kerisauan anda!

Ini jaminan saya! :

Apabila anda melanggan Jadual Saham 3RUDS… jika pada bila-bila masa dalam tempoh langganan itu anda rasakan yang anda langsung tidak dapat apa-apa manfaat atau tidak puas hati dengan apa-apa sahaja berkenaan khidmat Jadual Saham 3RUDS ini… anda boleh minta refund dan ...

 

Wang anda akan dikembalikan 100%!

geefwin-money-back-guarantee

100% Money-Back Guarantee!

Walaupun langganan anda hanya berbaki 1 hari sahaja lagi!

 

Saya sedikitpun tidak akan mempersoalkan keputusan anda. Ini bermakna, anda telah menggunakan khidmat Jadual Saham 3RUDS secara PERCUMA! sepanjang tempoh langganan anda… dan saya sebenarnya OK dengan itu. No hard feeling. Anda boleh simpan semua fail yang anda telah download daripada portal 3RUDS untuk kegunaan anda sendiri. Anggaplah itu sebagai hadiah daripada saya atas kesudian anda untuk mencuba Jadual Saham 3RUDS ini.

Mungkin anda masih tertanya-tanya, Kenapa saya begitu pemurah?

Ini disebabkan saya berasa sangat yakin dengan segala maklumat dan kemudahan yang ada di portal Jadual Saham 3RUDS yang dapat menghasilkan keajaiban yang segera kepada pelaburan anda. Saya sendiri masih menggunakan Jadual Saham 3RUDS hingga sekarang… begitu juga dengan pelanggan-pelanggan saya yang setia dan masih lagi terus menyambung langganan mereka hingga sekarang.

Cuba anda bayangkan keadaan anda selepas menggunakan khidmat ini… anda akan sentiasa merasa lebih yakin dan tenang walaupun pasaran saham turun naik tetapi saham yang anda pilih masih tetap menghasilkan keuntungan hingga sampai masanya untuk anda jual dengan keuntungan yang banyak!

Jadi apa yang anda tunggu lagi? Jika anda sudah membaca hingga ke tahap ini bermakna anda sudah tidak sabar untuk mendapatkan Jadual Saham 3RUDS ini berserta dengan segala kemudahan-kemudahan lain.

Klik butang di bawah untuk melanggan SEKARANG!

Sementara slot anda masih ada!

JANGAN BERLENGAH LAGI!!!

Klik butang untuk info lanjut

Look_Here

btn-download-big-get-access-now

horizontal-small

 

Yang benar,

sign

Khairul Arifin bin Selamat

(013-3941239 - Whatsapp sahaja)

 

P.S. Tambahan kepada 4 item istimewa yang saya tawarkan di atas, ada satu bonus yang saya lupa hendak beritahu anda. Apabila anda memutuskan untuk melanggan khidmat ini, anda akan dapat data EOD (End-Of-Day) saham-saham Bursa Malaysia berserta indeks-indeks saham Bursa Malaysia, secara PERCUMA! Data ini amat berguna kepada anda apabila anda menggunakan charting software anda sendiri untuk menbuat analisa saham. Data ini jika anda melanggan secara bulanan daripada portal-portal yang menyediakan khidmat data EOD ini, sekurang-kurangnya anda terpaksa membayar RM240 untuk langganan data selama setahun. Saya berikan anda data ini secara PERCUMA SAHAJA. Data ini saya sendiri gunakan untuk menghasilkan senarai saham yang anda lihat pada portal 3RUDS... oleh sebab itu anda jangan risau tentang ketepatannya. Anda tidak perlu lagi melanggan khidmat data yang mahal lagi. Cuma login dan kemudian download seberapa banyak dan kerap yang anda mahu.

 

P.P.S. Jika “Short Cut” ini ada semasa saya mula melabur saham dulu, sudah pasti hidup saya berubah dengan lebih awal. Tidak perlu lagi mengharungi kesukaran demi kesukaran yang hampir mematikan semangat saya untuk melabur. Anda SEKARANG ada peluang yang terbentang di depan mata anda untuk ubah hidup anda dalam masa yang singkat. Peluang tidak datang selalu dan mungkin tidak akan timbul lagi selepas ini. Jadi capai peluang itu segera dan gengamnya dengan sepenuh hati anda!

 

Klik butang di bawah untuk melanggan SEKARANG!

Sementara slot anda masih ada!

JANGAN BERLENGAH LAGI!!!

Klik butang untuk info lanjut

Look_Here

btn-download-big-get-access-now

horizontal-small

geefwin-money-back-guarantee

Jaminan selama 1 tahun wang anda dikembalikan 100% atau sepanjang tempoh langganan anda jika anda tidak puas hati dengan khidmat saya.

APA YANG ANDA TUNGGU LAGI! KLIK BUTANG "GET ACCESS NOW" SEKARANG!